¤¦¦§¦¦¤~ mazika3zo2k ~¤¦¦§¦¦¤
اهلا وسهلا بك عزيزى الزائر لو اول مره ليك يشرفنا انك تسجل معنا لو انت مسجل قبل كده ادخل وعيش معانا
¤¦¦§¦¦¤~ mazika3zo2k ~¤¦¦§¦¦¤
اهلا وسهلا بك عزيزى الزائر لو اول مره ليك يشرفنا انك تسجل معنا لو انت مسجل قبل كده ادخل وعيش معانا
¤¦¦§¦¦¤~ mazika3zo2k ~¤¦¦§¦¦¤
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


¤¦¦§¦¦¤~ mazika3zo2k ~¤¦¦§¦¦¤
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 مكرووونة بالجمبرى والكريمة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
koketa.Hano

koketa.Hano


عدد المساهمات : 135
تاريخ التسجيل : 30/06/2010
العمر : 31

مكرووونة بالجمبرى والكريمة Empty
مُساهمةموضوع: مكرووونة بالجمبرى والكريمة   مكرووونة بالجمبرى والكريمة Icon_minitimeالسبت يوليو 03, 2010 3:26 am

المكونات
كيس مكرونه إسباجيتى ( 400 جرام)
نصف كيلو جمبرى مقشر ومنظف
كوب ونصف كريمة طهى (300 مللى)
2معلقة طعام صويا صوص
قطعة جنزبيل صغيره مفرومه
معلقة طعام توم مفروم (ويمكن إستبدالها بنصف معلقة مسحوق الثوم
للتجميل : بقدونس مفروم، جبن موتزاريلا مبشور
طريقة التحضير
تسلق المكرونه وتصفى جيدا
نضع 2 معلقة زيت زيتون فى مقلاه تيفال ثم نضع الجمبرى والثوم والجنزبيل ونقلب لمده ثلاث دقائق ثم نضيف كوب ماء
نترك اللجمبرى ثلاث دقائق الى ان يتشرب ماء السلق ثم نضيف الكريمه والصويا صوص الى الجمبرى
نضع الجمبرى والكريمه على المكرونه ونقلب جيدا
توضع المكرونه فى أطباق التقديم وتجمل بالجبن الموتزاريلا والبقدونس
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مكرووونة بالجمبرى والكريمة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
¤¦¦§¦¦¤~ mazika3zo2k ~¤¦¦§¦¦¤ :: =-- ((الـقـسم النـسـائى)) :: مطبخ الاكلات والحلويات-
انتقل الى: